Kamperen op een uniek plekje aan het Nationaal Park Oosterschelde

In Wissenkerke op het eindeloze eiland Noord-Beveland, het kleinste van Zeeland, vindt u op een unieke plaats aan het water onze ruim opgezette en gezellige minicamping met 25 royale kampeerplaatsen. Geen kampeermiddel? Kom dan sfeervol logeren in onze Pipowagen of ons comfortabele Chalet!

Bent u een rustzoeker of juist een actieve vakantieganger?

Voor een verblijf op Minicamping Zeelucht maakt dat niets uit, zowel zonaanbidders, rustzoekers, wandelaars of fietsers maar ook duikers en visliefhebbers kunnen bij ons hun hart ophalen. Een dagje wat anders? De centrale ligging van onze minicamping biedt een goede uitvalsbasis voor een uitstapje naar Goes, Zierikzee, Middelburg of Veere, steden met een rijke historie. Of bezoek een van de attracties in de omgeving. Ook Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur te bereiken. Kortom, het is gevarieerd vertoeven op onze minicamping! 

Wat is er voor de kinderen...

Voor gezinnen met jonge kinderen is Minicamping Zeelucht een rustige en overzichtelijke camping. Op de boerderij zijn er geen werkzaamheden waar  kinderen kunnen meehelpen, maar er is genoeg te doen en te beleven op de camping zelf.

Eindeloos spelen...

De trampoline, of de grote nestschommel is dè ontmoetingsplek op de camping voor onze jonge kampeerdertjes! Een potje voetbal kan gespeeld worden op de voetbalwei, of er kan worden geskelterd op een van de zes beschikbare skelters. En natuurlijk horen op een boerderij tractoren thuis, speciaal voor onze allerjongste kampeerders staan er twee speelgoedtractors klaar. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan geniet u zelf ook meer van uw vakantie!

 

 

 

Lid van: